Protectie extrema pentru laptopuri, la cateva zeci de dolari distanta

Protectie extrema pentru laptopuri, la cateva zeci de dolari distanta

G-Form Extreme Sleeve, G-Form, Extreme Sleeve

Totul sta in utilizarea unui material extrem de inteligent, este adevarat, dar tot e impresionant ce poate face o husa aparent extrem de moale pentru durata de viata a unui laptop.

Sub numele de Extreme Sleeve, compania G-Form, care se ocupa cu echipamente de protectie pentru amatorii de sporturi extreme, a deviat un pic de la activitatile obisnuite pentru a crea o husa de notebook.

Fiind gandita pentru posesorii de netbook-uri si notebook-uri de 11, 13 si 15 inci, aceste huse sunt create dintr-un material intitulat PORON XRD, care devine din ce in ce mai rigid in functie de forta impactului cu solul sau orice alt material. Pentru a va face o parea legata de eficienta acestei huse, cei de la G-Form au creat un clip disponibil pe YouTube in care un MacBook Pro de 13 inci in Extreme Sleeve este aruncat de la etajul unei cladiri direct pe pamant fara sa pateasca nimic.

Tinand cont de pretul de 69,95$ pentru varianta de 11 inci si 79,95 dolari pentru variantele de 13 si 15 inci, acesta s-ar putea sa fie cel mai bun cadou pentru prietenii vostri nu foarte grijulii cu dispozitivele portabile.

Citește și: