Noi detalii despre Sony Tablet S

Noi detalii despre Sony Tablet S

Desi a fost initial prezentata ca Sony S1, tableta de 9.4 inci a companiei japoneze pare sa fi adoptat intre timp un nou nume: Tablet S. Avem astfel in fata prima incercare a celor de la Sony de a intra pe piata tabletelor, care se pare ca vor sa intoarca privirile tuturor cu specificatiile si functiile incluse in noul dispozitiv.

Desi dispune de un display putin mai mic decat al altor tablete „premium” acesta va dispune de tehnologia TruBlack™, iar rezolutia folosita pentru afisare pe Tablet S va fi 1280×768. Tableta va rula pe sistemul de operare Android Honeycomb, versiunea 3.1, insa Sony deja se gandeste deja spre viitor, compania fiind foarte interesata sa ofere update-ul Ice Cream Sandwitch, imedat ce acesta este disponibil.

Se pare ca Tablet S este dedicata in special caselor, Sony integrand atat un port IR pentru a controla dispozitivele multimedia, cat si tehnologia DLNA pentru a putea reda media direct de pe tableta pe oricare din acestea. Chiar si asa, au fost include si doua camere foto/video de 3, respectiv 5 megapixeli, iar accesoriile pe care clientii Sony le vor putea cumpara vor constau intr-un dock, o tastatura si un convertor de la miniUSB la USB mama, pentru a atasa diverse accesorii precum camere foto sau stick-uri USB.

Pretul pentru Tablet S nu a fost confirmat inca, insa zvonurile sugerau ceva in jurul a 599$ pentru Statele Unite. Avand in vedere ca planul Sony este sa lanseze tableta in primele doua saptamani ale lunii septembrie, nu mai este atat de mult de asteptat.

Sursa: Engadget

Citește și: