Mouse cu Scanner de la LG: LSM-100

Mouse cu Scanner de la LG: LSM-100

Mouse-ul a fost intotdeauna un instrument flexibil, care poate indeplini mai multe functii decat cele pentru care a fost proiectat initial. Desi unii producatori includ in aceste periferice functii precum cele de cantar sau clicker pentru prezentari in PowerPoint, LG a decis sa faca din mouse un dispozitiv cu adevarat multifunctional.

Astfel a luat „viata” modelul LSM-100 care nu numai ca indeplineste banala functie de instrument de orientare pe display-ul unui computer, ci inlocuieste complet scannerul. Acesta dispune de un senzor de captare a imaginilor si de un buton numit „Smart Scan„. Atat timp cat acest buton este apasat, iar software-ul LG este instalat pe computer, mouse-ul va putea converti imagini si documente fizice in omoloagele lor digitale, fie ca vorbim despre formatele PNG, JPEG, TIFF, sau PDF.

Cei care vor scana multe documente se vor bucura sa afle ca micul mouse include si suport pentru tehnologia OCR (Optical Character Recognition) pentru a duce documentele direct intr-un software de procesare ale cuvintelor pentru editare. Limita de marime a paginilor este formatul A3, iar procesul de scanare este foarte simplu, software-ul lipind informatiile primite foarte usor pentru a crea imaginile dorite. Iasa si clipul care explica, desi este in coreana. LSM-100 se gaseste deja in magazinele din Marea Britanie si costa 89.98 Lire Sterline.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: