26 aug. 2011 | 10:00

Microsoft prezinta functiile de File Management in Windows 8

ACTUALITATE
Microsoft prezinta functiile de File Management in Windows 8

Desi pana in prezent echipa Microsoft care se ocupa de Windows 8 nu a fost atat de deschisa sa vorbeasca despre detalii ale noului sistem de operare, recent a inceput sa lanseze cateva clipuri scurte care prezinta noi functii sau diferente fata de Windows 7.

Astfel au fost prezentate si functiile de File Management, care nu numai ca includ o noua caseta de dialog pentru Copy si Paste, ci si functionalitate extra. Multi dintre noi folosesc o alternativa third party pentru copiere, intrucat acestea prezinta mai detaliat acest proces, si ofera posibilitatea de a pune pauza oricand. Ei bine, exact asta a facut si Microsoft pentru Windows 8, oferind atat un tabel care masoara viteza de transfer, cat si posibilitatea de a opri si reporni copierea.

Diferentele nu se opresc aici, noua caseta de dialog putand include mai multe transferuri odata. De asemenea, exista o noua metoda de a alege care fisiere vor fi suprascrise la copiere si care vor fi pastrate. Nu vreau sa va plictisesc descriindu-va acest proces, in schimb va invit sa dati play pe clipul de mai jos si pentru a vedea exact cum functioneaza.