Microsoft prezinta functiile de File Management in Windows 8

, 26 Aug, 10:00

Desi pana in prezent echipa Microsoft care se ocupa de Windows 8 nu a fost atat de deschisa sa vorbeasca despre detalii ale noului sistem de operare, recent a inceput sa lanseze cateva clipuri scurte care prezinta noi functii sau diferente fata de Windows 7.

Astfel au fost prezentate si functiile de File Management, care nu numai ca includ o noua caseta de dialog pentru Copy si Paste, ci si functionalitate extra. Multi dintre noi folosesc o alternativa third party pentru copiere, intrucat acestea prezinta mai detaliat acest proces, si ofera posibilitatea de a pune pauza oricand. Ei bine, exact asta a facut si Microsoft pentru Windows 8, oferind atat un tabel care masoara viteza de transfer, cat si posibilitatea de a opri si reporni copierea.

Diferentele nu se opresc aici, noua caseta de dialog putand include mai multe transferuri odata. De asemenea, exista o noua metoda de a alege care fisiere vor fi suprascrise la copiere si care vor fi pastrate. Nu vreau sa va plictisesc descriindu-va acest proces, in schimb va invit sa dati play pe clipul de mai jos si pentru a vedea exact cum functioneaza.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Hopefully when I’m copying a large collection of files, and it encounters a file or folder that has too long of a path (more than 255 characters?), it won’t just say that the destination path is too long and the only button is the „ok” button and then it cancels the rest of the transfer, like it does in windows 7!? That is why I use total commander for complex transfers.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail