LG Optimus trece din mare in mai mare

, 28 Apr, 11:03

LG Optimus Big, Optimus Big

In traducere libera, daca Optimus 2X al celor de la LG vi s-a parut un terminal mare ca dimensiuni, maine va fi disponibil in Coreea un frate mai mare al susnumitului.

Intitulat LG Optimus Big, terminalul, care are toate sansele sa ajunga si pe piata din Europa in curand, vine cu un procesor la 1GHz Dual Core, un port HDMI, o camera de 5 MP si 16 GB ca spatiu de stocare.

La capitolul detalii importante, noul terminal va veni cu Android 2.2, un pic personalizat, la care se adauga cateva inovatii hardware. Un nou display intitulat NOVA (capabil de pana la 700 niti de lumina impinsa prin panou) impreuna cu un nou chip de comunicatii capabil de WiFi Direct (ideal pentru retele adhoc intre dispozitive compatibile) vor fi amandoua introduse in proaspatul lansat.

Tinand cont de diagonala dispozitivului, egala cu 4,3 inci, nu e de mirare ca acesta este cel mai mare telefon inteligent al LG. Apropo, va plac telefoanele albe? Momentan doar in aceasta culoare va fi disponibil noul terminal.


Sursa: Upedia

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail