Lenovo impresioneaza cu cel mai subtire sistem All-in-one

Lenovo impresioneaza cu cel mai subtire sistem All-in-one

Lenovo ThinkCentre Edge 91z, ThinkCentre Edge 91z, ThinkCentre 91z, Lenovo 91zLa doar 2,5 inci grosime si o diagonala de 21,5 inci, noul all-in-one de la Lenovo afiseaza fara probleme continut Full HD pe panoul din dotare.

Intitulat ThinkCentre 91z, noul design isi propune sa fie gazda pentru o gama foarte variata de configuratii, cea mai ieftina dintre ele incepand de la 700$, iar cea mai scumpa integrand un procesor Quad Core i7, un chip grafic AMD Radeon HD6650A cu 1GB memorie dedicata, 8 GB DDR3 si un hard disk de 1TB cu 7200 RPM. Nu lipseste nici posibilitatea integrarii unui SSD de 80 GB in locul hard disk-ului, insa acest aspect va mai atrage ceva bani.

Lenovo ThinkCentre Edge 91z, ThinkCentre Edge 91z, ThinkCentre 91z, Lenovo 91zPe langa marketingul greu de demonstrat ca sistemul celor de la Lenovo particularizat pe bancile fabricii porneste cu 30% mai repede decat un sistem asemanator de la alti producatori, noul 91Z vine cu boxe integrate, 2MP Webcam, 6 porturi USB si un card reader 6 in 1.

In ceea ce priveste tehnologia si designul panoului, tinand  cont ca un ecran de calitate este vital pentru arhitectura unui sistem All-in-one, Lenovo a optat pentru un panoul HD Infinity LED.

La capitolul periferice, intra o tastura wireless care aminteste de designul tasturii din notebook-urile companiei. Amprenta arhitecturii Lenovo este insa scroll-ul rosu care aminteste de pointing stick-ul purtat din generatie in generatie inca de la primele portabile IBM pana la ultimele sisteme profi Lenovo.

Lenovo ThinkCentre Edge 91z, ThinkCentre Edge 91z, ThinkCentre 91z, Lenovo 91z


Sursa: Engadget

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: