Lenovo anunta IdeaPad A1, o tableta de buget

, 02 Sep, 11:39

Lenovo a anuntat o noua tableta, destinata celor care nu au un buget foarte mare pentru un asemenea device. Numele acesteia este IdeaPad A1 si ruleaza o versiune modificata de Android 2.3. Inainte sa vorbim despre specificatii tehnice ale acesteia as vrea sa dezvalui pretul, care in America va incepe de la numai 199$.

Pentru o suma atat de mica, IdeaPad A1 ofera un procesor single core la 1GHz (la fel de puternic precum un iPad din prima generatie), display de 7 inci care afiseaza imagini in rezolutia 1024×600 si doua camere foto. Cei interesati de aceasta noua tableta se vor bucura sa afle ca vor putea alege intre versiuni cu memorie interna de 16 sau de 32 GB, iar cei care au deja device-uri cu Android isi vor putea transfera aplicatiile deja cumparate de pe Market, intrucat Lenovo va oferi acces la magazinul oficial Google.

Evident, compania a deschis si un magazin de aplicatii propriu numit Lenovo App Shop, insa oferta de numai 200 de aplicatii la lansare este destul de saraca momentan.

Sursa: ZDNet

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail