Laptop mai scump decat un Alienware

Laptop mai scump decat un Alienware

Origin EON17-S, notebook origin

Chiar daca Origin ar putea fi cea mai tare companie de care nu ati auzit niciodata, si ei se afla in domeniul creatiei de dispozitive de gaming cu preturi echivalente cu 12 salari medii pe economie din tara noastra.

Origin EON17-S este un notebook care costa aproximativ 3.000$ pentru configuratia de baza si vine cu un procesor Core i7 2920XM, cu frecventa standard de lucru de 2,5 GHz overclockat, desigur, din fabrica la 4,5 GHz de putere quad core.

La capitolul alte detalii intra pana la 32GB RAM, doua SSD-uri de 480 GB si un GeForce GTX485M. Astfel, cu un efort minim – sau, oricum, mai mic – v-ati facut o configuratie ce poate fi achizitionata cu 10.000$, trebuie sa recunoasteti.

Avand doar 3,6 kilograme, este o bucurie sa va transportati contravoloarea unei masini moderne in ghiozdan pana la cel mai apropiat LAN Party, in caz ca mai organizeaza cineva asa ceva.

Daca aveti prieteni in State, pana pe 17 mai acestia il pot avea in posta, iar tinand cont de pretul de achizitie mai puteti cu cateva sute de dolari sa platiti si transportul cu DHL pana la voi in cartier.

Citește și: