Ideum MT55 – tableta de 55 inci [+VIDEO]

Ideum MT55 - tableta de 55 inci [+VIDEO]

Ideum MT55

Chiar daca ne-am obisnuit sa asociem ideea de tableta cu dispozitive mai mici de 11 inci, asta nu inseamna ca nu se fac progrese tehnologice si cand vine vorba de dispozitive de mari dimensiuni cu abilitati asemanatoare.

Ideum, o companie americana, a lansat o masa cu un panou de 55 inci, de aici si numele produsului, MT55. Sensibilitatea tactila permite nu mai putin de 32 de atingeri simultane.

Panoul folosit este unul LED Backlit capabil de a reda continut la rezolutie Full HD (1920 x 1080), acoperit cu sticla groasa de 5 mm care reuseste sa nu influenteze buna desfasurarea a miscarilor de pe ecran.

Pentru ca lucrurile sa se miste bine, MT55 are sub el un sistem desktop de la HP cu Windows 7 Profesional. Configuratia este un Intel Core i7, 4 GB DDR3, 2 hard disk-uri de 250 GB si o placa video profesionala NVIDIA Quadro 600. Nici sonorizarea nu a fost neglijata, acest aspect fiind rezolvat prin integrarea unui sistem al celor de la BOSE.

Cum Windows 7 nu este cea mai buna solutie mai ales cand vine vorba de multitouch, interfata software capabila de a simti numarul maxim de degete este creata de GestureWorks, o companie care se ocupa exclusiv cu astfel de solutii software.

Chiar daca initial se fac livrari doar catre muzee, daca bugetul va permite aveti toate sansele sa aveti un astfel de dispozitiv intre cei patru pereti din sufragerie, nu trebuie decat sa va aflati in SUA sau Canada.

Citește și: