GroupMe devine divizie in cadrul Skype

, 22 Aug, 13:15

Desi inca nu a devenit in mod oficial divizie a Microsoft, Skype pare sa se echipeze pentru a aduce cat mai multe beneficii gigantului din Redmond. Cea mai noua miscare in acest sens a fost cumpararea serviciului de socializare GroupMe.

Acesta conecteaza persoane din toata lumea, indiferent de sistemul de operare mobila folosit (spre diferenta de BlackBerry Messenger sau viitorul iMessage) si include cateva functii foarte interesante precum conversatiile bazate pe un anume subiect. Avantajul GroupMe este compatibilitatea cu majoritatea terminalelor mobile de pe piata, fiind disponibil atat pentru BlackBerry, AndroidiOS si Windows Phone.

Avand in vedere ca Skype este deja integrat in retele de socializare precum Facebook, detinerea GroupMe va dezvolta si mai mult functiile sociale ale platformei. Microsoft va avea astfel acces la aceste retele indiferent de platforma, rezultand astfel in reclama gratuita. Mai mult ca sigur GroupMe va include reclame catre produse Microsoft, chiar daca aplicatia se va gasi pe terminale Apple, Google sau RIM.

Sursa: Electronista

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail