BlackBery pregateste un update important pentru Playbook

BlackBery pregateste un update important pentru Playbook

Noi zvonuri despre RIM circula pe internet. Acest nou val vorbeste despre un update mult asteptat pentru tableta BlackBerry Playbook, care va elimina necesitatea unui telefon din aceasta gama pentru a putea folosi un client de e-mail nativ, sau BlackBerry Messenger.

Acesta ar trebui sa vina candva in luna septembrie si ar aduce astfel functiile care au fost promise inca dinainte de lansarea device-ului. Cea mai mare problema in implementarea acestor noi aplicatii este modul in care a fost gandit sistemul in urma cu mai multi ani, care interzice atasarea aceluiasi cont de mai multe dispozitive. Update-ul care adauga compatibilitatea cu aplicatii realizate pentru Android va veni putin mai tarziu, spun aceleasi surse, insa inainte de sfarsitul acestui an.

Telefoanele BlackBerry cu procesor QNX din viitor vor putea primi o functie asemanatoare, insa compania inca isi bate capul in realizarea unei metode automate care sa adapteze aplicatiile la rezolutia pe care sunt afisate pe terminalele sale. Momentan RIM nu comenteaza asupra acestor zvonuri, insa nici nu le infirma, ceea ce ne ofera o oarecare speranta despre indeplinirea lor.

Sursa: Electronista

Citește și: