BlackBerry anunta serviciul Music, cere taxa lunara pentru acces

BlackBerry anunta serviciul Music, cere taxa lunara pentru acces

Chiar daca publicul tinta al celor de la RIM sunt persoanele care lucreaza in domeniul corporate, in ultima vreme acestia incearca sa se apropie cat mai mult de persoanele mai tinere, cu stiluri de viata mai active oferind produse BlackBerry orientate catre media.

O noua incercare de a atrage tinerii este serviciul BlackBerry Music, care pentru cinci dolari pe luna va lasa utilizatorii sa tina pe serverele lor pana la 50 de melodii. De asemenea, ofera acces si la cele 50 de melodii uploadate de oricare dintre prietenii pe care ii adaugi in lista. Daca se intampla sa te plictisesti de cele 50 de melodii pe care le-ai uploadat initial, ai voie sa schimbi doar 25 pe luna, insa nu a fost oferit un motiv pentru aceasta decizie.

Personal nu pot sa inteleg cine si-ar dori un astfel de serviciu platit, mai ales cand telefoanele din ziua de azi pot tine sute de melodii in memoria interna, sau pe cardurile de memorie care sunt din ce in ce mai ieftine. Da, probabil exista cateva functii de socializare, iar posibilitatea de a asculta si downloada melodiile alese de prieteni suna interesant, insa oricine ar putea sa se lipseasca de inca un abonament lunar, sa salveze traficul la internet si pur si simplu sa pastreze muzica direct pe telefon.

BlackBerry Music este momentan in closed beta in Statele Unite, Canada si Marea Britanie, urmand sa fie lansat in mod oficial si in Australia, Columbia, Franta, Germania, Indonezia, Italia, Malezia, Mexic, Olanda, Arabia Saudita, Singapore, Spania, Tailanda, Turcia, si Emiratele Arabe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: