Apple reactualizeaza linia de iMac-uri

Apple reactualizeaza linia de iMac-uri

In aceste zile Apple a profitat din nou de ocazie pentru a ne aminti ca a renuntat la NVIDIA ca provider de solutii grafice.

Urmarea este actualizarea liniei de iMac-uri de 21,5 si 27 inci, cu livrare momentan doar in SUA in 24 de ore. Legat de piata din Romania, tinand cont de antecedentele Apcom cand vine vorba de sisteme noi ale brandului, in 2-3 saptamani avem toate sansele sa le vedem si in tara noastra.

Apple iMac 27, Apple iMac, iMac

Noile sisteme vin implicit cu a doua generatie de procesoare Core i5 – SandyBridge la 2,5 GHz si cu noi placi video Radeon HD 6750M. Modelul de varf, de 27 inci, de asemenea cu o configuratie standard, vine cu un Core i5 la 3,1 GHz si un AMD Radeon 6970M. Daca banii nu sunt o problema, puteti opta pentru un Core i7 la 3,4 GHz si o varianta cu 2GB memorie dedicata a Radeon-ului 6970M.

Legat de Thunderbolt, prezent deja in noile MacBook Pro-uri, iMac-ul de 21,5 inci (1920 x 1080 pixeli) va avea un port de viteza mare, iar iMac-ul de 27 inci (2560 x 1440 pixeli) va include 2 astfel de porturi Thunderbolt.

Nici webcamul integrat in partea de sus a panoului nu a fost neglijat de acest upgrade, acesta facand trecerea la rezolutie HD, numai buna pentru FaceTime HD, Skype sau orice alte aplicatie de socializare preferata de dumneavoastra care suporta video chat de inalta definitie. Ca accesorii, aceeasi tastatura wireless si acelasi Magic mouse sunt perifericele din pachet.

Citește și: