Amazon a imbunatatit aplicatia Kindle pentru iOS, a adus-o in rand cu Fire

Amazon a imbunatatit aplicatia Kindle pentru iOS, a adus-o in rand cu Fire

amazon-updatesPentru ca nimic nu se compara cu o aplicatie noua de iOS, Amazon, deoare a realizat ca si-a cam driblat in ultima perioada utilizatorii de tablete Apple, cu ultima iteratie de Kindle Fire a modernizat experienta navigarii prin continut marca Amazon, pe iPhone, iPad, sauu  iPod Touch.

Printre altele, noua aplicatie ofera acces la peste 400 de reviste si ziare, continut care este disponibil si in formalul print replica (un nou format, care, chiar daca nu permite navigarea prin liniile de text, permite definirea unor semne de carte sau a unor notite).

Noua versiune a Kindle App permite utilizatorilor sa deschida si PDF-uri, primite pe mail sau deschise dintr-o pagina de internet, iar Amazon promite o interactiune mult mai transparenta intre posesorii de Kindle Fire si posesorii de iPad.

Daca faceti parte din ecosistemul Amazon sau incercati sa-l adoptati, noua versiune a aplicatiei de iOS este compatibila cu ,,seamless integration of personal documents”. Aceasta functie va da posibiltatea, daca trimiteti un email la adresa contului de Kindle sa primteti atasamentele respectivului mail pe toate dispozitivele care folosesc respectivul cont.

Citește și: