Altec Lansing are boxe noi pe USB

Altec Lansing are boxe noi pe USB

Altec IML247

Sub numele de cod IML247, Altec Lansing a lansat in aceste zile un sistem de boxe cu alimentare de la USB – Orbit USB Stereo.

Gandite pentru utilizatori de notebook-uri si venind ca inca o dovada a faptului ca laptopurile nu au si, probabil, nu vor avea niciodata un sunet care sa nu poata fi imbunatatit, aceste doua boxe care se pupa foarte bine una cu alta vor sa impresioneze orice audienta. Pentru un maxim de portabilitate, pe langa faptul ca nu au nevoie de curent de la priza, cele doua piese din cuplul IML247 se cupleaza una cu alta asemanator obiectivelor la DSLR-uri.

Altec IML247Legat de calitatea sunetului, chiar daca nu am avut inca ocazia sa punem mana pe ele, luand in considerare antecedentele Altec Lansing, e putin probabil ca sunetul emis de acestea sa nu umple fara probleme o camera de hotel sau o sala de conferinta.

Un alt avantaj al acestui sistem este posibilitatea de a integra cablul in interiorul boxelor, o idee perfecta daca luam in considerare desele situatii in care „am uitat cutare cablu acasa”.

Pretul peste ocean este 50$, in tara noastra probabil ca le vom putea achizitiona in curand cu aproximativ 200 lei.


Citește și: