Aliens: Colonial Marines in 2012 [+VIDEO]

Aliens: Colonial Marines in 2012 [+VIDEO]

Gearbox Software lucreaza la Aliens: Colonial Marines de cativa ani buni, insa niciodata nu au oferit prea multe detalii despre acest proiect. Intre timp, jocuri precum Borderlands si Duke Nukem Forever au avut prioritate in cadrul studioului. Acum, dupa ce Borderlands a fost lansat de mai bine de un an, iar Duke Nukem Forever este la o saptamana de lansare, nu mai este nimic care sa necesite mai multa atentie decat Aliens.

Astfel, cei de la Gearbox au inceput sa vorbeasca despre Colonial Marines, dezvaluind faptul ca actiunea jocului va avea loc pe nava spatiala U.S.S. Sulaco (cea din primul film Aliens), la scurt timp dupa evenimentele din Aliens 3.  O echipa de puscasi marini trebuie sa supravietuiasca infestatiei extraterestre, misiunea lor fiind inca necunoscuta. Mai multe detalii despre Aliens: Colonial Marines vom primi cu siguranta la E3, care vor veni de la SEGA, publisherul jocului.

Impreuna cu aceste informatii am primit si un trailer (primul pentru acest joc), care nu prezinta nici o secunda de gameplay, insa leaga evenimentele din acest joc de cele din seria de filme. Jocul este „creionat” pentru lansare in primavara lui 2012.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: