Samsung altoiește cu Wi-Fi seria S de camere video

Samsung altoiește cu Wi-Fi seria S de camere video

[galleria]

Samsung Electronics a lansat astăzi seria S de camere video digitale full-HD, prima care include conectivitate Wi-Fi și DLNA integrate. Cele trei noi modele HMX-S10, HMX-S15 și HMX-S16 sunt de asemenea cele mai performante camere video full-HD din istoria Samsung.

Toate trei aparatele includ procesorul Victoria Engine, patentat Samsung, și un senzor CMOS de 1/2,3 inch BSI (Back Side Illumination) care oferă o calitate ridicată imaginii și filmări în medii cu iluminare slabă.

Noile Samsung HMX-S15 și HMX-S16 sunt primele camere video din lume care oferă conectivitate Wi-Fi și DLNA integrate. HMX-S15 și HMX-S16 dispun de funcția Samsung AllShare, care permite utilizatorilor să acceseze cu ușurință, să gestioneze și să partajeze conținut, inclusiv filme în format full-HD cu alte camere video cu certificat DLNA.

Camerele video din seria S utilizează mediul de stocare Solid State Drives (SSD), mult mai avantajoas decât hard disk-urile (HDD). Introdusă pentru prima dată în camerele video Samsung HD din seria H, tehnologia SSD oferă o performanță mai bună și o rezistență mai mare în timp decât alte formate de memorie internă.