Pregatiti-va… la noapte Start! iPhone 4 in Romania

Pregatiti-va... la noapte Start! iPhone 4 in Romania

Gata, asteptarea a luat sfarsit. Dupa mai bine de trei luni de cand tot asteptam lansarea oficiala in Romania, iPhone 4 apare si la noi, traditional prin Orange… la noapte. Ce se va intampla de data aceasta, ramane sa vedem. Si asteptam impresii, desigur.

iPhone 4 are functia FaceTime, care permite convorbiri video, un nou ecran Retina, cu o rezolutie mai mult decat generoasa, camera foto de 5 megapixeli cu blit LED, camera video HD, procesor Apple A4, giroscop cu 3 axe si timp de vorbire de pana la 40% mai mare. Design-ul nou, din sticla si otel inoxidabil, probabil ca este deja cunoscut de toata lumea, macar de pe Internet, desi stim ca exista si nocorosi care au avut sansa de a-l analiza direct. Sistemul de operare, iOS4, cu peste 100 de noi caracteristici. Bineinteles, si App Store, cu acces la peste 200.000 de aplicatii, inclusiv la noua aplicatie iMovie creata special pentru iPhone 4.

Prin urmare, disponibilitatea: din 24 septembrie, ora 0:00. Tot atunci si preturile.


UPDATE:

iPhone 4 poate fi cumparat exclusiv pe baza de abonament, cu preturi intre 219 si 559 euro, in functie de tipul abonamentului.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: