AMD duce tehnologia Vision la Cannes

AMD duce tehnologia Vision la Cannes

VISION_LogoAMD va lansa saptamana viitoare noile platforme notebook si desktop echipate cu tehnologie Vision, in cadrul unui eveniment care va avea loc la Cannes, la data de 12 mai.

Tehnologia Vision de la AMD, lansata in septembrie 2009, urmareste simplificarea experientei de achizitie a unui computer, prin inlocuirea specificatiilor tehnice cu descrieri simple despre activitatile ce pot fi derulate pe respectivul computer. Din punct de vedere vizual, PC-ul VISION este ideal, promit oficialii, pentru diverese activitati de divertisment, de la vizionarea filmelor pana la gaming si editare foto.

In plus, computerele Vision sunt optimizate pentru activitati de vizualizare a continutului video, creare de continut si medii digitale, iar AMD a ales Festivalul de film de la Cannes pentru a face o demonstratie a tehnologiilor de grafica si experienta vizuala disponibile prin Vision.

Iara daca ajungeti cumva la Cannes… veti putea vedea la fata locului si filmul de scurt metraj pe care care AMD l-a pregatit. In rolul principal va juca Miki Manojlovic. Iata si un clip al filmului:

Citește și:
Etichete: