Uită de funcția Snooze!

Uită de funcția Snooze!

[galleria]

Cu siguranță fac parte dintre cei care nu funcționează bine dimineața și care cred cu convingere ca iar trezitul devreme ar trebui catalogat drept o formă de tortură. Îmi iubesc telefonul, dar îi urăsc funcția de alarmă, nici funcția snooze nu mi se pare eficientă, cu atât mai mult cu cât știu că nu face decât să amâne un moment inevitabil. Philips propune o alternativă mult mai blândă care să-ți transforme experiența trezirii dimineața într-una cât mai plăcută prin Philips Wake-Up Light, un dispozitiv care simulează răsăritul soarelui, care ar trebui să-ți transforme procesul de trezire într-unul natural.

Testele clinice au arătat că, deși cantitatea de lumină naturală nu este atât de mare în timpul iernii, o simulare a răsăritului, prin crearea ”razelor de soare” artificiale – poate să ne ajute să ne trezim din somn mai natural și mai ușor, aceasta fiind preferabilă sunetului.

Cu treizeci de minute înainte de ora la care trebuie să va treziţi, Philips Wake-up Light emite o lumină a cărei intensitate crește progresiv, simulând răsăritul soarelui.  Spre deosebire de efectul nenatural și șocant al alarmei unor dispozitive precum telefoanele mobile, aceasta perioadă de expunere constantă la lumină pregătește organismul pentru trezire într-o manieră delicată, reducând starea de confuzie atunci când vă treziți. Rezultatele sunt elocvente, peste 1 din 8 utilizatori ai Philips Wake-up Light consideră că această metoda de a se trezi din somn este preferabilă metodelor anterioare.

Pentru ca experiența trezirii să fie și mai plăcută, Philips Wake-Up Light emite sunete naturale care ar trebui să te trezească ușor, lin, iar efectul să fie exact contrar unei alarme care îți întrerupe brusc cel mai dulce vis. De asemenea, Philips Wake-Up Light este prevăzut și cu radio și cu port pentru conectarea iPod-ului.

Philips Wake-up Light poate fi un cadou foarte inspirat pentru aceste sărbători, iar prețul său este de aproximativ 390 RON.

Etichete: