Cadou pentru început de an… școlar

, 18 Iul, 07:11

Vineri, 18 septembrie vor fi lansate trei dintre cele mai așteptate jocuri ale acestui an: Batman Arkham Asylum, Need For Speed Shift și Red Faction Guerilla.

Batman, cu siguranță cel mai titrat joc al acestui an, a intrat deja în Cartea Recordurilor pentru multitudinea de review-uri pozitive înregistrate după lansarea sa pe console. Două dintre atuurile acestui joc ar fi tehnologia FreeFlow™, mulțumită căreia eroul se poate lupta cu mai mulți adversari simultan realizând combo-uri si Detective Mode-ul, un fel de wallhack foarte bine realizat. În plus față de console, varianta PC va beneficia de efecte și interacțiuni realiste cu mediul datorită implementării tehnologiei PhysX® de la NVIDIA®.

Shift face parte dintr-o serie care deja nu mai are nevoie de introducere. Producătorii se laudă, printre altele ,cu mașini și piste foto-realistice, personalizarea totală a mașinii și, nu în ultimul rând, o experiență dinamică îmbunătățită. Rămâne de văzut dacă va avea același succes ca seria Illegal Street Racing.

Guerilla este un joc care dă frâu liber imaginației. Datorită motorului Geo-Mod 2.0, jucătorul poate găsi o multitudine de căi prin care  își va distruge ținta. Poate nu mulți își amintesc, dar Red Faction a fost primul joc ce a introdus opțiunea de a demola orice construcție, caracteristică folosită din plin și în Guerilla. Astfel, dacă un zid sau o ușă vă stau cu încăpățânare în cale, nu e nevoie să căutați o rută ocolitoare ori vreo cheie bine ascunsă, e suficient să apelați la ciocan sau la un explozibil din dotare și vă veți croi drum fără prea mari bătăi de cap. Pentru finalizarea modului single player (cu elemente de RPG) veți avea la dispoziție un întreg arsenal de arme și vehicole de care vă veți putea folosi și în cele șase moduri de multiplayer.

Spor la joacă!

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail