Assassin’s Creed II se lansează astăzi și în România

Assassin’s Creed II se lansează astăzi și în România

AC2_ThiefGoLure mic

După aproape o săptămână de la momentul lansării oficiale a jocului Assassin’s Creed II în Statele Unite, astăzi şi fanii din România vor fi puși față-în-față cu noutățile din această noua aventură a asasinilor. Evenimentul de lansare va avea loc deci astăzi, 24 noiembrie, în București, la magazinul Diverta Magheru, începând cu orele 19.

Prezentarea în cauză va detalia multe din noutățile pe care această continuare a jocului le aduce, dar va si permite curioșilor să încerce jocul pe consolele PlayStation 3. Iar dincolo de natura “informativă” a întâlnirii dintre fani și reprezentanții Ubisoft, evenimentul promite şi o serie de surprize: fiecare participant care cumpără în cadrul prezentării de lansare jocul Assassin’s Creed II va primi cadou primul Assassin’s Creed, versiunea pentru PC. În cadrul evenimentului va fi organizat şi un concurs, iar câștigătorii vor fi premiaţi cu diferite obiecte legate de joc: tricouri, postere, măști, etc. Potul cel mare va fi un pachet care conține o consolă PlayStation 3 împreună cu jocul AC II.

Cu alte cuvinte, lansarea din această seară promite câte ceva pentru toți curioșii, iar lansarea unuia dintre cele mai așteptate titluri ale anului ar trebui să fie motiv suficient pentru bucureșteni să vină în număr mare la Diverta în această seară.