17 ian. 2017 | 15:53

Samsung Galaxy S8: ce dimensiuni ar putea avea noile telefoane

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S8: ce dimensiuni ar putea avea noile telefoane

Noile telefoane Samsung Galaxy S8 vor avea dimensiuni diferite față de ultimele flagship-uri, conform ultimelor zvonuri și imagini apărute pe internet.

În timp ce așteptăm ca Samsung să ofere informații oficiale cu privire la noile flagship-uri pe care le pregătește, nu putem decât să continuăm să analizăm zvonurile ce apar pe internet, cu privire la diversele specificații ale dispozitivelor.

Cel mai nou zvon cu privire la Samsung Galaxy S8, dar și la varianta Plus a telefonului, ne arată că lucrurile se schimbă destul de mult în comparație cu varianta anterioară a device-ului. Dacă numerele pe care le propune zvonul sunt corecte, vom avea de-a face cu niște dimensiuni de ecrane destul de interesante în ceea ce privește noul smartphone.

samsung galaxy s8 dimensiuni

Brandul ”Edge” dispare, deoarece se așteaptă ca ambele modele să aibă un ecran cu margini curbate. Diferențele de mărime există, dar de această dată nu avem de-a face cu ”normal” și ”mare”, ci cu ”mare” și ”mai mare”, cel puțin în ceea ce privește ecranele.

Samsung Galxay S8 Plus va măsura 152,38 mm lungime și 78,51 mm lățime, fiind cu puțin mai mare decât S7 Edge, ce măsoară 150,9 mm pe lungime și 72,6mm pe lățime. Cea mai mare parte a suprafeței creată de aceste laturi va fi dedicată ecranului, mai ales dacă zvonurile cu privire la lipsa butonului Home se adeveresc.

Cei de la gsmarena.com au măsurat diagonala ecranului ce ar rezulta, ajungând la o diagonală de 6,3 inci, astfel că telefonul ar ajunge aproape de limita superioară a phablet-urilor.

samsung galaxy s8 plus dimensiuni

Și mai interesant este modelul standard de Galaxy S8, ce măsoară 140,14 mm x 72,20 mm. Este mai scurt, dar mai lat decât actualul S7, ce măsoară 142,4 mm x 69,6 mm. În ceea ce privește ecranul, acesta ar putea să aibă o diagonală de 5,7 inci, fiind chiar mai mare decât display-ul de 5,5 inci, de pe S7.

Dacă aceste schițe se dovedesc a fi reale, vom avea de-a face cu telefoane asemănătoare din punct de vedere al dimensiunilor, dar acestea vor avea ecrane mult mai mari decât predecesorii din serie.