25 mart. 2016 | 13:52

GTA V devine și mai distractiv: un cerb din joc distruge tot ce are în cale

ENTERTAINMENT
GTA V devine și mai distractiv: un cerb din joc distruge tot ce are în cale

Un programator a reușit să introducă un cerb nemuritor în GTA V.

De parcă GTA V nu ar fi fost deja un joc extrem de distractiv, un fan s-a gândit să-l facă și mai interesant folosindu-se de abilitățile sale în ceea ce privește programarea. Astfel, acesta a creat un cerb nemuritor care a început să se plimbe pe străzile din Los Santos, pornind scandaluri la tot pasul și chiar bătălii între diverse bande. Brent Watanabe a modificat jocul în așa fel încât utilizatorii să poată privi cerbul dintr-un unghi anume și a început să facă streaming live prin Twitch, unde a adunat nu mai puțin de 200.000 de urmăritori.

Deoarece nu putea muri, cerbul a început să semene teroare pe oriunde se ducea, atacând chiar și baza militară din joc, Astfel, acesta a reușit să obține cinci stele la ”wanted level”. ”Cel mai dificil lucru în timpul creării acestui proiect a fost să învăț să modific GTA V. Există o comunitate de modderi extrem de activă, iar eu am învățat să programez jocul căutând pe forumuri, după multe încercări și eșecuri”, a declarat Watanabe.

În videoclipul de mai sus puteți observa cum un jucător se folosește nu doar de cerb, dar și de niște câini la un moment dat. În cazul în care ați terminat jocul și vreți să faceți ceva interesant, puteți oricând să încercați unul dintre numeroasele coduri pentru GTA V.