12 ian. 2016 | 09:06

Un nou mod pentru GTA V introduce experiența din Watch Dogs

VIDEO
Un nou mod pentru GTA V introduce experiența din Watch Dogs

Comunitatea creatorilor de moduri pentru GTA V este foarte mare, iar creațiile care ies din mâinile lor sunt din ce în ce mai complexe.

Deși are deja câțiva ani pe piață, un pic mai puțin pe PC, GTA V este în continuare considerat unul dintre cele mai bune jocuri din ultimii ani. O parte importantă a succesului său constă în nivelul de libertate oferit jucătorului in-game, dar și posibilitatea realizării de moduri a atras un număr foarte mare gameri.

Chiar dacă aveți deja foarte multe hackuri și moduri la care puteți apela pentru un plus de divertisment în Grand Theft Auto V, prea puține dintre ele sunt atât de complexe precum noua creație detaliată în clipul de mai sus. După ce am văzut super eroi precum Iron Man introduși în jocul celor de la Rockstar Games, a sosit momentul să vedem particularitățile unui joc complet diferit integrate în GTA V.

GTA V Watch Dogs este rezultatul unei perioade destul de lungi de dezvoltare, iar rezultatul final pare foarte atrăgător. În comparație cu moduri foarte simple pentru GTA, această lansare vă permite să abordați jocul într-o manieră complet diferită. Realizat de un internaut cu pseudonimul JulioNIB, modul de Watch Dogs pentru GTA V introduce in-game unelte complexe de hacking. Astfel, puteți cu ușurință să explodați aproape orice, puteți mări la extrem viteza unor mașini în intersecție sau puteți spori viteza unor trenuri până când acestea vor deraia de pe șine.

Singurul minus al GTA V Watch Dogs, ca al oricărui alt mod pentru Grand Theft Auto este compatibilitatea. Dacă nu știați deja, modurile pentru GTA V nu sunt compatibile decât cu versiunea de PC a titlului, nu și cu cea pentru console. Dacă o aveți deja instalată și sunteți curioși cum se combină particularitățile Watch Dogs cu universul GTA, puteți descărca noul mod de aici.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele