18 oct. 2016 | 16:24

Poți găsi bilete de avion ieftine cu noua funcție de la Google

ACTUALITATE
Poți găsi bilete de avion ieftine cu noua funcție de la Google

Aplicația de la Google care ajută să găsești zborurile perfecte îți va da și informații cu privire la bilete de avion ieftine, disponibile la agenții.

Găsirea zborurilor cele mai bune, atunci când trebuie să călătorești cu avionul, este întotdeauna o sarcină dificilă, pentru că majoritatea site-urilor nu îți oferă întotdeauna variantele cele mai bune. Sunt o mulțime de metode prin care cumpărătorii ajung să plătească mai mult decât ar trebui și de cele mai multe ori, e greu să-ți dai seama când nu ai cumpărat într-adevăr bilete de avion ieftine.

Google Now vrea să te scape de acest stres și să te ajute să păstrezi mai mulți bani pentru vacanță, datorită noii funcții introduse în aplicație, care îți va afișa notificări cu privire la prețuri. Cardurile din aplicație îți pot da informații despre când expiră o ofertă specială, dar și câți bani vei economisi dacă îți cumperi bilete cu mai mult timp înainte de călătorie.

Google Now îți oferă informații despre prețuri și dacă alegi să cumperi un bilet de avion mai târziu decât atunci când primești notificarea. Poți alege să urmărești zborul pe care vrei să îl alegi, iar dacă apar bilete de avion ieftine sau dacă, din contră, prețurile cresc, vei fi notificat, arată theverge.com.

Noua funcție din Google se folosește de baze de date cu un istoric al prețurilor pentru a oferi informații, astfel că există posibilitatea ca uneori, să dea și informații mai puțin corecte. Cu toate acestea, noua funcție reprezintă o resursă extrem de utilă pe care o poți folosi dacă vrei să salvezi niște bani atunci când te pregătești de o călătorie.

De asemenea, noua funcție vă oferă notificări și despre reducerile pe care le puteți obține dacă vă cazați la un hotel ce oferă discount-uri clienților fideli, o funcție utilă celor ce călătoresc în scopuri de afaceri.