22 iun. 2016 | 07:23

Nu vă mai așteptați la schimbări de design pentru iPhone 7

ACTUALITATE
Nu vă mai așteptați la schimbări de design pentru iPhone 7

Cu toții ne dorim un iPhone 7 revoluționar, cu un design futurist și abilități hardware unice, se pare însă că aceasta nu va fi lansat în 2016.

Cei de la Wall Street Journal au fost foarte preciși în trecut când vine vorba de zvonuri legate de produsele Apple care s-au concretizat. Luând în calcul pronosticurile publicației online în privința iminentului iPhone 7, sperăm totuși să se înșele. Nu de alta, dar printr-un material recent, au desființat o mare parte dintre pronosticurile pe perioada următoare.

Aparent, după ce ne-au obișnuit cu un redesign complet al iPhone-urilor la fiecare doi ani, urmat de o versiune S cu upgrade-uri hardware internet, cei de la Apple vor renunța la acest sistem. Momentan nu se știe dacă acest model va fi înlocuit cu un upgrade semnificativ la 3 ani, dar, conform WSJ, un lucru este sigur. iPhone 7 nu va fi foarte diferit estetic în comparație cu iPhone 6S.

Pe de altă parte, modelul lansat anul viitor, la aniversarea a 10 ani de la primul smartphone Apple, acela va fi revoluționar. Din câte se pare, telefonul de anul viitor, va include un display OLED din ramă în ramă, fără margini vizibile, iar butonul Home va fi eliminat. La momentul respectiv, funcționalitatea Touch ID va fi integrată direct în display.

Revenind la 2016, anul acesta vom avea parte de două variații de iPhone 7 cu o diagonală de 4,7, respectiv 5,5 inci. Acestea vor renunța la mufa de căști, dar vor facilita tranziția către această schimbare radicală prin includerea în cutie a unui adaptor Lightning la mufa stereo de 3,5 milimetri. Eliminarea respectivul port din carcasa telefonului va îmbunătăți semnificativ rezistența la apă și va permite realizarea de telefoane mai subțiri. În ultimele săptămâni am văzut câteva carcase de iPhone 7 scăpate pe internet ce includeau în continuare mufa de 3,5mm, dar să mergem totuși pe mâna celor de la WSJ de această dată.

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele