12 ian. 2016 | 09:07

Noi detalii despre Galaxy S7 Edge desprinse dintr-un benchmark AnTuTu

ACTUALITATE
Noi detalii despre Galaxy S7 Edge desprinse dintr-un benchmark AnTuTu

Galaxy S6 Edge a fost unul dintre cele mai interesante telefoane ale companiei din ultimii ani. Din acest motiv, așteptările pentru Galaxy S7 Edge sunt foarte mari. 

Foarte mulți fani ai terminalelor create de Samsung așteaptă cu interes să pună mâna pe Galaxy S7 Edge. Acesta are mari șanse să fie cel mai atrăgător smartphone de top al sud coreenilor de anul acesta. În principiu, șansele ca acesta să aibă un design radical diferit față de ceea ce am văzut în urmă cu 12 luni, sunt foarte mici. Cu toate acestea, Samsung are mulți ași în mânecă cu care s-ar putea să ne surprindă, cei mi mulți dintre ei ținând de performanța gadgetului.

Inițial s-a crezut că atât Galaxy S7, cât și fratele său Galaxy S7 Edge vor avea o diagonală a ecranului identică cu cea a modelelor lansate în prima parte a lui 2015. La momentul respectiv era vorba de 5,7 inci. Conform unor rezultate la benchmark ajunse pe AnTuTu în urmă cu câteva zile, diagonala noului gadget va fi de 5,1 inci. Această particularitate ar putea indica faptul că la 5,7 inci vom avea modelul un pic mai mare, Galaxy S7 Edge Plus, din nou, la fel ca în 2015.

În ceea ce privește restul specificațiilor desprinse din AnTuTu, se pare că S7 Edge va avea o cameră principală de 12 megapixeli. Această cifră nu este foarte impresionantă în piața actuală, dar Samsung se pare că va face eforturi pentru a îmbunătăți calitatea senzorului și a sistemului optic, decât să crească artificial numărul de megapixeli.

În conformitate cu toate celelalte vârfuri de gamă ce vor ajunge pe piață în 2016, Galaxy S7 Edge va fi construit în jurul unui Snapdragon 820 cu 4GB RAM, un upgrade important în comparație cu 1GB RAM în urmă cu un an. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 6.0.

Ca de fiecare dată, nu suntem 100% siguri că aceste informații sunt corecte, dar sunt șanse foarte mari să aflăm adevărul în următoarele două luni.

galaxy s7-edge-antutu

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele