08 dec. 2016 | 11:03

iPhone 7S va fi disponibil într-o culoare inedită

ACTUALITATE
iPhone 7S va fi disponibil într-o culoare inedită

Dacă cele mai noi zvonuri se confirmă, atunci iPhone 7S va fi disponibil într-o nuanță inedită pentru un produs Apple.

De obicei, Apple joacă la siguranță când vine vorba de culorile pe care le alege pentru flagship-urile sale, mergând pe nuanțe simple de alb sau de negru, de regulă. Cu toate acestea, în 2017, roșul ar putea fi noul jet black. Noua culoare ne va reaminti, cu siguranță, de paleta de culori a iPhone 5C, dar are șanse să fie chiar mai interesantă de atât.

Roșul nu este o culoare aleasă întâmplător pentru iPhone 7S. Apple are o afinitate pentru această culoare, deoarece compania este implicată într-un parteneriat cu fundația (RED), ce strânge bani pentru a combate SIDA. Parteneriatul dintre cele două entități a mai dus la crearea de produse roșii și în trecut.

Un iPhone 7S roșu ar fi o mare schimbare pentru Apple. O sursă apropiată de blogul japonez Macotakara, citată și de cnet.com, arată că iPhone-ul de la aniversarea de 10 ani se va numi 7S, pentru a fi în ton cu convenția companiei cu privire la anii impari.

Mai mult, Macotakara arată și că iPhone 7S, dar și 7S Plus ar putea să nu fie schimbarea pe care o așteaptă publicul, dar și restul industriei. Sursele indică faptul că telefonul va avea un nou cip, modelul A11, ce va oferi și un procesor mai rapid. Cu toate acestea, încărcarea wireless nu va fi introdusă în cadrul modelului 7S.

Aceste zvonuri contrazic alte rapoarte din industrie, dar există totuși opțiunea ca Apple să lanseze trei iPhone în 2017. În mod similar cu lansarea iPhone 7 și iPhone SE, din același an, așa ar putea fi lansat și un iPhone 7S, alături de iPhone 8.