16 iun. 2016 | 18:33

eMAG: Aparate de aer condiționat ieftine pentru o vară mai răcoroasă

Ghidul cumpărătorului
eMAG: Aparate de aer condiționat ieftine pentru o vară mai răcoroasă

Temperaturile au început să crească simțitor, iar un aparat de aer condiționat ieftin v-ar putea face vara mult mai plăcută. eMAG are reduceri în această perioadă, iar noi am selectat câteva modele. 

Înainte de a vă arăta câteva aparate de aer condiționat ieftine, trebuie să știți că, în condițiile în care vreți să vă instalați un aparat de aer condiționat în casă, trebuie să luați în considerare mai multe elemente. Nu este important întotdeauna să vă luați un aer condiționat cu o capacitate mai mare. Aparatele standard au capacități cuprinse între 5.500 și 14.000 BTU. Un BTU (british thermal unit) reprezintă cantitatea de energie necesară pentru a mări sau a micșora temperatura unei livre de apă (aproximativ 0,45 kilograme) cu un grad Fahrenheit (sau 0,55 grade Celsius). Găsești aici mai multe detalii despre cum să alegi un aparat de aer condiționat.

Aparat de aer condiționat ieftin Star-Light ACMP-09A mobil

Dacă vreți un aparat de aer condiționat mobil ieftin și bun, modelul Start-Light ACMP-09A este o alegere bună. Are 9.000 BTU, însemnând că este bun pentru o încăpere cu dimensiuni între 10 și 25 de metri pătrați. Îl puteți muta din sufragerie în dormitor în caz de nevoie și are și funcție de dezumidificare, dar și funcție jet, pentru răcirea rapidă a camerei. Îl puteți cumpăra de AICI, la un preț special cu ocazia reducerilor eMAG.

Aparat de aer condiționat ieftin Vortex VAI-A09FC la eMAG

Aparatul Vortex VAI-A09FC nu este unul mobil, dar vine cu niște caracteristici importante. Cu toate că este un aparat de art condiționat ieftin, modelul Vortex dispune de tehnologia Inverter, care răcește foarte rapid o încăpere până la temperatura dorită, după care ajustează automat temperatura aerului degajat, pentru a menține gradul de confort din încăpere. Are o capacitate de 9.000 BTU și îl puteți cumpăra de AICI.

Aparat de aer condiționat ieftin Daewoo DSB-F0981ELH-V la eMAG

Modelul celor de la Daewoo este foarte similar atât ca preț cât și ca specificații. Are o capacitate de 9.000 de BTU și dispune de tehnologia Inverter. Mai are și o funcțiie turbo, pentru a răci rapid orice încăpere și știe să facă și dezumidificarea aerului, pentru un grad sporit de confort. Rămâne un aparat de aer condiționat ieftin și îl puteți găsi la eMAG, AICI.

Aparat de aer condiționat ieftin Vivax ACP-12CH35AEZI Z-Design la eMAG

Modelul de la Z-Design este cel mai puternic dintre cele prezentate de noi. Are o capacitate de 12.000 BTU, fiind recomandat pentru încăperi cu suprafață de 15-35 metri pătrați. Are tehnologia Inverter, dar și funcții de autocurățare și de autodetectare a scurgerilor. Dispune și de un filtru anti-praf și îl găsiți la un preț foarte bun, cu ocazia reducerilor eMAG, AICI.