24 mart. 2015 | 07:05

Tissot pregătește un ceas inteligent, iar primul prototip arată superb

ACTUALITATE
Tissot pregătește un ceas inteligent, iar primul prototip arată superb

Printr-un prototip, elveţienii de la Tissot se pare că se numără printre cei care vor să profite de entuziasmul internauţilor pentru ceasuri inteligente.

În acest zile se desfăşoară cel mai important eveniment anual pentru iubitorii de ceasuri. Este vorba de , un târg în cadrul căruia foarte multe companii, mai multe sau mai puţin cunoscute, au prezentat nou modele. Cum era de aşteptat, nu au lipsit nici smartwatch-urile. Cea mai recentă companie cuprinsă de febra acestui trend se pare că este Tissot.

Membri ai grupului The Swatch Group, elveţienii de la au venit la Basselworld 2015 cu un prototip foarte interesant de smartwatch menit să ajungă pe piaţă într-o formă finală până la sfârşitul acestui an. Dacă sunteţi fani ai respectivului brand, designul exterior al ceasului este identic cu modelul T-Touch Solar Expert.

Ca funcţionalitate, încercând să se diferenţieze de concurenţă, creaţia ilustrată mai sus, se conectează prin Bluetooth la o staţie meteorologică pe care o puteţi ţine afară din casă. Astfel, informaţiile referitoare la presiune atmosferică, umiditate, temperatură sau altitudine afişate de către ceas sunt cât se poate de precise. De asemenea, vor exista şi mici gadgeturi, precum bănuţul alb din imaginea de mai sus, care vor comunica cu ceasul Tissot pentru a vă ajuta să găsiţi rapid anumite obiecte importante pentru voi, precum un portofel sau chei. Aparent, ceasul va include şi NFC, pentru a facilita efectuarea de plăţi electronice şi nu numai.

Nu există încă un preţ oficial pentru unul dintre puţinele smartwatch-uri provenite din Elveţia, dar vă puteţi aştepta ca valoarea sa să fie una exclusivistă.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele