12 mart. 2015 | 04:17

După o lungă pauză, Nokia Here cu hărţi offline revine pe iPhone [VIDEO]

ACTUALITATE
După o lungă pauză, Nokia Here cu hărţi offline revine pe iPhone [VIDEO]

O aplicaţie foarte populară de navigaţie la nivel global, tocmai a revenit pe iOS împreună cu toate funcţiile ce vă încântă pe alte platforme.

Într-o perioadă în care cei mai mulţi dintre noi s-au obişnuit să folosească Google Maps sau Apple Maps, cei de la Nokia au decis să readucă în actualitatea propria aplicaţie de navigaţie. După o pauză destul de lungă, Here Maps revine astăzi pe iOS cu forţe proaspete.

Aproximativ un an a trecut de când am descărcat ultima oară pe un iPhone. Între timp, foarte mulţi i-au regretat absenţa din cauza faptului că era şi continuă să fie una dintre cele mai bune alternative gratuite pentru iGO sau Navigon, programe cu preţuri între 60 şi 80 de euro. Mai mult decât atât, hărţile celor de la Nokia sunt atât de bune încât au început să fie folosite în versiunile recente de iGO. Printre altele, noua versiune de Here Maps este soluţia ideală pentru cei care se bazează pe transportul în comun atunci când vizitează sau se deplasează într-un oraş. De asemenea, suportă ataşarea de imagini şi postarea de review-uri anumitor locaţii publice. Nu lipsesc nici informaţiile în timp real legate de trafic, menite să vă facă mai eficienţi atunci când vă grăbiţi să ajungeţi la muncă.

Cea mai importantă funcţie din Here Maps ţine de posibilitatea descărcării hărţilor cu scopul de a le folosi fără o conexiune la internet. Dacă vă deplasaţi deseori în afara ţării şi nu vă permiteţi să faceţi trafic de date inutil în roaming, aplicaţia celor de la Nokia vă face viaţa semnificativ mai uşoară.

Noua aplicaţia a fost creată de la zero pentru iOS în format nativ, nu mai este bazată pe HTML5 precum vechea versiune şi integrează o cu totul altă interfaţă. Are nevoie de iOS 7 şi iPhone 4S pentru a funcţiona în condiţii optime, iar dacă aţi bifat aceste particularităţi o puteţi descărca din AppStore.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele