14 mai 2015 | 15:52

Cele mai ieftine telefoane cu 4G: De la Allview până la Samsung ai modele potrivite cerințelor

ACTUALITATE
Cele mai ieftine telefoane cu 4G: De la Allview până la Samsung ai modele potrivite cerințelor

Oricine vrea să beneficieze de viteză 4G pe smartphone-ul său. Pentru că nu este necesar să plătești sume exorbitante pentru asta, noi am alcătuit o listă cu cele mai ieftine telefoane cu 4G.

Termenul 4G este folosit de operatori și producătorii de echipamente pentru a descrie ”a patra generație” de servicii telecom, furnizând conexiune la Internet de mare viteză. Concret, tehnologia oferă viteze de patru până la zece ori mai mari decât cele oferite de rețelele 3G. Adevărul este că, în secolul vitezei, ai nevoie de o conexiune la Internet pe măsură.

Și pentru că un Samsung Galaxy S6, un iPhone 6, un HTC One M9 sau un LG G4 nu sunt pentru orice buget, te poți orienta cu încredere spre cele mai ieftine telefoane cu 4G pe care le-am găsit pentru tine.

Cele mai ieftine telefoane cu 4G – Allview C6 Quad

Nu este cel mai performant telefon pe care ți l-ai putea achiziționa, dar este cel mai ieftin dintre cele care beneficiază de 4G. Are un display de 4,5 inci. Camera frontală este foarte slabă, dar cea principală este decentă, cel puțin la lumină naturală. Filmează full HD, are 1GB memorie RAM și 8GB spațiu de stocare. Poate fi cumpărat de AICI.

allview c6

Nokia Lumia 635, printre cele mai ieftine telefoane cu 4G 

Nokia Lumia 635 este un telefon 4G care face parte din categoria dispozitivelor mid-range. Ecranul acestuia este de 4,5 inci și are o rezoluție de 854 x 480 de pixeli, fapt ce ar însemna o densitate foarte slabă de 218 pixeli pe inci. Telefonul are 512MB RAM, așa că ați putea întâlni dificultăți în rularea unor aplicații mai noi, iar capacitatea de stocare este de 8GB, Acestora li se pot adăuga alți 128GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Lista este completată de un procesor quad-core Snapdragon 400 de 1,2 GHz și o baterie de 1.830 mAh. Poate fi cumpărat de AICI.

cele mai bune telefoane cu windows phone Nokia 635 Lumia

Cele mai ieftine telefoane cu 4G – Samsung Galaxy Core Prime

Nu este tocmai cel mai bun telefon creat de sud-coreeni,  dar are un design simplu si elegant, ecran de 4.5 inci, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410, o grosime de doar 8,8 mm, cameră foto de 5 megapixeli, 1GB memorie RAM și 8GB memorie internă. Este însă blocat în rețeaua Vodafone, dar poate fi cumpărat de AICI.

core prime samsung

Telefoane ieftine, dar mai bune cu 4G – Samsung Galaxy A3

Samsung Galaxy A3 își merită locul în topul celor mai ieftine telefoane cu 4G. Gadgetul face parte din seria smartphone-urilor mid-range cu preț accesibil lansate de sud-coreeni. Are un display de 4,5 inci cu rezoluție standard qHD, cameră principală de 8 megapixeli și cameră frontală de 5 megapixeli. Este o opțiune excelentă pentru cei care pun accent în mod deosebit pe design, dar care nu vor să investească sume exorbitante într-un gadget. Poate fi cumpărat de AICI.

Samsung Galaxy A3 - review Playtech (17).

Telefoane ieftine și bune cu 4G – LG G3

LG G3 este un telefon excepțional, disponibil încă din iunie 2014 pe piețele lumii, care s-a remarcat prin prețul scăzut, în comparație cu modelele competitorilor. Dotările însă n-au avut de suferit: procesor Snapdragon 801, 2 sau 3GB de memorie RAM în funcție de versiune (16 sau 32GB spațiu de stocare) și cameră de 13 megapixeli care filmează 4K. Bateria e de 3.000 mAh. LG G3 este disponibil aici, dar poți cumpăra versiunea mai ieftină și mai slab dotată, denumită LG G3s, de AICI. Dispune de conectivitate 4G și versiunea S.

lg g3 lollipop cele mai bune telefoane pentru femei

Telefoane ieftine și bune cu 4G – Nokia Lumia 925

Este unul dintre cele mai bune telefoane din seria Nokia Lumia. Vine cu un procesor Snapdragon S4 la 1,5GHz cu două nuclee, cameră cu rezoluție de 8,7 megapixeli, stabilizare optică de calitate și sensibilitate bună a senzorului în condiții de iluminare scăzută. Designul este plăcut, este mai subțire decât predecesorul Nokia Lumia 920 și mai ușor. Îl poți cumpăra de AICI.

Nokia Lumia 925

Telefoane ieftine și bune cu 4G – Motorola Moto G

Motorola Moto G este un smartphone cu un panou HD de 4,5 inci care se rezumă la o rezoluţie nativă 720p. Partea de procesare este asigurată de o combinaţie între un SoC quad core la 1,2GHz Qualcomm Snapdragon 400 şi 8 GB de memorie internă. Camera principală este de 5 megapixeli, dar se descurcă onorabil. Îl poți cumpăra de AICI.

motorola moto g reducere