18 aug. 2015 | 16:29

Cât costă Galaxy Note 5 în România: Samsung nu-l aduce, dar îl poți cumpăra deja

ACTUALITATE
Cât costă Galaxy Note 5 în România: Samsung nu-l aduce, dar îl poți cumpăra deja

Galaxy Note 5 primește un preț pentru România, dar nu prin intermediul Samsung. Compania a decis că nu-l aduce, dar un retailer îl are deja în ofertă.

Samsung Galaxy Note 5 costă în România ceva mai mult decât Galaxy S6 edge+, un phablet gândit de Samsung pentru Europa. Acesta cel mai probabil nu va fi adus în Europa în acest an pe motiv că utilizatorii nu doresc atât de mult un stylus. Dacă dorești însă să-l cumperi, este deja disponibil în România.

Samsung Galaxy Note 5 are un preț de 3.900 de lei la QuickMobile, puțin mai sus decât cel al Galaxy S6 edge+ oferit oficial prin operatori și retaileri parteneri. Aceste modele de Galaxy Note 5 sunt importate din Statele Unite sau Asia, au toate taxele incluse, precum TVA, au inclus transportul în România, iar serviciile de garanție sunt furnizate de către reprezentanțele din străinătate ale Samsung. Este disponibil în variantele de culoare auriu și negru.

Galaxy Note 5 are un ecran de 5,7 inci la rezoluție QHD, un procesor cu 8 nuclee făcut de Samsung, 4GB de memorie RAM și spațiu de stocare de 32GB sau 64GB. Camera principală este de 16 megapixeli, iar spatele este ușor curbat pe margini pentru un confort mai mare. Dacă nu te interesează Galaxy Note 5, care are un preț destul de ridicat, poți oricând alege un Galaxy S6 edge+ din oferta acestui retailer sau un Galaxy Note 4 deja la un preț mai mic aici. Mai există și Note Edge, dacă vrei și beneficiile unui ecran curbat.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele