15 ian. 2015 | 08:35

Aceasta ar putea fi consola video perfectă: E un hibrid între Sony PS4 și Xbox One [VIDEO]

ACTUALITATE
Aceasta ar putea fi consola video perfectă: E un hibrid între Sony PS4 și Xbox One [VIDEO]

Ed Zarick se poate să fi creat consola perfectă. Se numește PlayBox 4One şi încorporează funcţionalitatea a două console next gen, un PS4 şi un Xbox One.

Ed Zarick, realizatorul acestui proiect de modding, este acelaşi individ care în trecut a atins performanţa de a fi creat Xbook Orie, şi . Practic, incluzându-l pe acesta, vorbim de patru proiecte cu un grad semnificativ de dificultate, dedicate exclusiv gamerilor. În contextul în care rezultatul final este un Xbox sau un PlayStation transformat într-un laptop, beneficiile sunt mai mult decât evidente.

De această dată, a dezasamblat complet două console Sony PS4 şi Mirosoft Xbox One şi a integrat componentele din interior în PlayBox 4One. Rezultatul final este destinat probabil celor care nu sunt foarte eficienţi sau deciși în a alege când vine vorba de o consolă preferată. În practică, nu vorbim de un gadget ostentativ de portabil, mai ales din cauza display-ului de 22 de inci inclus în ecuaţie, dar asta nu-l face cu nimic mai puţin impresionant.

Playbox_4one

„Acest sistem a necesitat multe tentative şi reconfigurări pentru a face ca totul să se potrivească, chiar dacă au fost necesare şi nişte compromisuri pentru ca sistemul să devină funcţional. De exemplu, a fost imposibilă extinderea către exteriorul carcasei a porturilor USB de la Xbox“, a explicat Zarick creaţia sa.

Cum se întâmplă de obicei în cazul unor combinaţii atât de atrăgătoare, acesta nu este sub nici o formă un produs de serie. În schimb, a fost realizat la cererea unui client pentru o sumă generoasă de bani şi este foarte probabil să puteţi obţine şi voi unul, dacă îl contactaţi direct pe Ed Zarick şi-l motivaţi financiar.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele