08 iul. 2014 | 16:12

TP-Link TL-PA6010KIT te ajută să te conectezi la Internet prin priză

ACTUALITATE
TP-Link TL-PA6010KIT te ajută să te conectezi la Internet prin priză

TP-LINK lansează noul kit de adaptoare Powerline TL-PA6010KIT, care asigură conexiunea la Internet în întreaga casă și transformă circuitele electrice existente într-o rețea de mare viteză.

Powerline TL-PA6010KIT - spotlight

Fără să necesite noi cabluri sau un proces de configurare, adaptorul TL-PA6010 poate fi folosit pentru a reda streaming-uri HD şi filme 3D, în toate încăperile. 

TL-PA6010 – viteze de până la 600 Mbps

Kit-ul recent lansat include două adaptoare TL-PA6010, putând fi folosit pentru extinderea uşoară a reţelei şi construirea unei rețele de divertisment multimedia.

Cu ajutorul tehnologiei avansate HomePlug AV, TL-PA6010 asigură utilizatorilor o conexiune stabilă, suportând viteze de până la 600Mbps pe o distanță de până la 300 de metri. 

Viteza de până la 600Mbps asigurată de adaptoarele Powerline în tandem cu câte un port RJ45 Gigabit Ethernet asigură transmiterea cursivă a mai multor fluxuri video HD și poate fi folosită simultan de mai mulţi utilizatori.

Extinderea reţelei

Unul dintre avantajele majore ale noului kit constă în posibilitatea de a crea o rețea de mare viteză prin simpla conectare la rețeaua electrică, fără să fie nevoie de setări complicate şi cabluri suplimentare.

De asemenea, butonul Pair pentru „Grupare” asigură o securizare rapidă și managementul eficient al adaptoarelor Powerline din diferitele încăperi.

TP-LINK TL-PA6010 este unul dintre cele mai mici adaptoare Powerline din lume, şi are un consum de energie redus faţă de produsele deja existente. Atunci când nu există transmitere sau recepție de date o anumită perioadă de timp, el va trece automat din modul de lucru „Working” în modul „Power saving” şi va reduce consumul de energie cu până la 80%.