05 iun. 2014 | 10:30

Test pentru fotografii perfecte: LG G3 sau Galaxy S5 ?[VIDEO]

ACTUALITATE
Test pentru fotografii perfecte:  LG G3 sau Galaxy S5 ?[VIDEO]

Deşi calitatea fotografiilor realizate cu un smartphone depinde de multe criterii, e bine de ştiut cine câştigă în aceleaşi condiţii, LG G3 sau Galaxy S5.

LG-G3-Samsung-Galaxy-S5

La ora actuală, fiecare producător important de telefoane are un vârf de gamă pe piaţă cu o configuraţie de invidiat. Cu toate acestea, mulţi sunt de părere că prea puţine pot reprezenta o concurenţă reală pentru . Să fie oare noul dispozitivul care să desfiinţeze acest mit.

Deoarece calitatea fotografiilor realizate cu telefonul a devenit criteriul de achiziţie cel mai important pentru un smartphone, un test legat de calitatea capturii e foarte probabil să vă convingă ce telefon este mai bun, LG G3 sau Galaxy S5. Realizat de echipa SuperHDView, clipul de mai jos îşi propune să răspundă la întrebarea din titlul. Deoarece scurt metrajul este disponibil până la rezoluţie 4K, dacă aveţi un monitor compatibil, aveţi mari şanse să vedeţi nişte detalii pe care în alte condiţii le-aţi fi trecut cu vederea.

În încercarea de a suprinde cât mai multe scenarii în care realizaţi fotografii uzual, în acest test au fost imortalizate atât cadre macro, cât şi imagini cu mâncare, peisaje, animale şi nu numai. Partea tristă, dacă o putem numi aşa, este că într-un mod obiectiv, nu poate fi definit un câştigător detaşat. În câteva ipostaze poate fi sesizată o anumită tentă albastră pentru fotografiile realizate cu LG G3, dar ţine probabil de un balans de alb automat imperfect ce poate fi remediat manual.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele