18 sept. 2014 | 12:13

La IMWorld 2014 poți testa prima tabletă Mozilla și bancomatul de Bitcoin

ACTUALITATE
La IMWorld 2014 poți testa prima tabletă Mozilla și bancomatul de Bitcoin

Ediţia din acest an a Internet & Mobile World (IMWorld 2014), eveniment care se va desfășura la Romexpo Bucureşti, în perioada 8-9 octombrie, va aduce în premieră pentru ţara noastră prima tabletă Mozilla. Pe lângă acest dispozitiv, vor exista și mai multe drone profesionale, printre care Phantom 2, Phantom 2 Vision Plus şi Spreading Wings S900.

tableta mozilla

Participanţii la IMWorld 2014 vor avea posibilitatea să cumpere bitcoini, pentru că va fi amplasat un ATM dedicat acestei monede. Se vor putea face tranzacţii atât din lei în bitcoini, cât şi invers. De asemenea, vor fi expuse şi mai multe imprimante 3D: Makerbot Replicator 2, Ultimaker 2, UP Plus, UP!Mini, o imprimantă 3D industrială, dar şi tehnologii inovatoare de imprimare cu cerneală solidă. De asemenea, se vor regăsi şi două modele de 3Doodler, primul stilou cu ajutorul căruia se poate „desena“ 3D, din plastic, orice obiect, fără ca cel care îl foloseşte să deţină cunoştinţe tehnice.

Dintre dispozitivele Mozilla, tableta nu este singurul produs prezent la IMWorld 2014. În cadrul evenimentului, va fi prezentat şi telefonul Flame, un telefon destinat în special dezvoltatorilor, dar care poate fi achiziționat și de consumatori. Alte produse care vor putea fi testate sunt și smartphone-urile proaspăt lansate ale celor de la Lenovo, care au atras atenția publicului datorită autonomiei bateriei de până la trei zile. De asemenea, Withings Aura – sistem inteligent de monitorizare și îmbunătățire a somnului și Jawbone UP 24 – o brățară care permite monitorizarea mișcării, având ca funcție principală controlul greutătii, sunt alte câteva device-uri din categoria „Lifestyle“ care vor fi expuse în cadrul evenimentului.

„Pentru ediţia din acest an a evenimentului IMWorld, am reuşit să aducem pentru pasionaţii de gadgeturi mai multe dispozitive inovatoare. O noutate în acest sens este prezentarea primei tablete Mozilla. Deşi nu este încă lansată pe piaţă, tableta va putea fi testată în România“, a declarat Cristian Hossu, Managing Partner al Universum Events, organizatorul IMWorld.

Toate gadgeturile prezentate, precum și alte noutăţi tehnologice vor fi disponibile pentru testare în „Future Corner“. IMWorld este un eveniment care reuneşte speakeri internaţionali de top, consultanţi şi dezvoltatori de soluţii digitale, în două zile de conferinţă şi 7.000 de metri de spaţiu expoziţional. Accesul vizitatorilor se face pe bază de pre-înregistrare, iar biletele „Regular Registration“, care oferă un discount de 25%, sunt disponibile până pe 24 septembrie pe site-ul IMWorld.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele