21 mart. 2014 | 13:31

Free to Play este un nou documentar Valve disponibil gratuit [VIDEO]

ACTUALITATE
Free to Play este un nou documentar Valve disponibil gratuit [VIDEO]

După câteva luni de la finalizarea acestui documentar Valve, compania a decis să ofere filmul gratuit celor care vor să-l vadă.

valve dota-2-free to play documentar gratuit online

Fanii unuia dinte cele mai populare jocuri de tip MOBA (Multiplayer online battle arena) au primt un cadou de la Valve. Echipa din spatele DotA 2 a decis să creeze un documentar care atestă toate tribulaţiile prin care trec trei jucători profesionişti înainte de a ajunge să pună mâna pe premii de milioane de dolari. Acest documentar Valve poartă numele ,,Free to Play” şi, după cum îi spune şi titlul, poate fi redat fără nici un fel de costuri exact pe această pagină, printr-un simplu click pe butonul de play de mai jos.

În cazul în care aţi cochetat vreodată cu noţiunea de gamer profesionist, acest film ar putea fi cea mai bună fereastră pe care să o puteţi folosi către acea lume. Vă va ajuta să înţelegeţi implicaţiile acestui tip de carieră şi volumul imens de efort necesar pentru obţinerea unui titlu mondial în cadrul unei competiţii precum DotA 2: International 3.

Pentru că nu este exclus ca această vizionare să trezească în sufletul vostru o poftă nebună de DotA, cei de la Valve oferă pe Steam un ,,Free to Play Competitor’s Pack” contra sumei de 24 de dolari. Pe lângă accesul la documentar, respectivul pachet va include pentru DotA 2. În plus, 25% din profitul obţinut din vânzarea acestui ,,Pack’’ va ajunge la cei trei jucători din rolul principal şi la toţi ceilalţi care au contribut la realizarea acestui film documentar Valve.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele