19 mart. 2014 | 11:45

A fost închisă casa oficială de licitaţii din Diablo 3

ACTUALITATE
A fost închisă casa oficială de licitaţii din Diablo 3

O componentă importantă din universul Diablo 3, a fost închisă de Blizzard începând cu data de ieri, 18 martie.

blizzard diablo 3 auction-house-update

S-a anunţat deja de aproape jumătate de an că nu va mai include funcţia de casă de licitaţii începând cu mijlocul acestei luni.

,,A devenit din ce în ce mai evident că, în pofida beneficiilor sistemului Casa de Licitaţii şi a celor care folosesc acest sistem, la final subminează principiul fundamental de gameplay din Diablo: ucide monştri ca să primeşti chestii mişto.”

Cu toate că genera un profit imens pentru creatorii seriei, mai mulţi oficiali Blizzard din spatele proiectului au căzut de acord că această componentă foarte profitabilă influenţa într-un mod negativ experienţa de joc. Oamenii ajunseseră să joace acest joc exclusiv pentru a obţine obiecte pe care să le vândă în Auction House contra unei sume de bani reale. Prea puţini se mai jucau Diablo de dragul aventurii.

Începând de ieri, Auction House-ul mai există online, dar nu se mai pot adăuga produse, nu se mai pot cumpăra sau licita diverse valori.

Până pe 26 iunie, posesorii licitaţiilor care mai sunt online au timp să-şi finalizeze  tranzacţiile sau, în cel mai rău caz, să le scoată din casa de licitaţii. De la sfârşitul lunii iunie, cei care mai au obiecte rămase în această secţiune din joc, împreună cu bani reali  sau virtuali, le vor pierde pentru totdeauna.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele