22 sept. 2014 | 07:30

Cât vă costă să reparaţi un iPhone 6 fără garanţie?

ACTUALITATE
Cât vă costă să reparaţi un iPhone 6 fără garanţie?

Deşi fiecare vine cu o garanţie de un an de zile, cei de la Apple tocmai au publicat preţurile oficiale pentru reparaţii.

iphone-6 plus cost reparatii

În teorie, costul reparaţiilor nu ar trebui să fie niciodată un criteriu de achiziţie pentru un gadget. Când vine însă vorba de un smartphone premium pe care s-ar putea să-l , ar fi bine să ştiţi cât vă costă un ecran nou.

Cei de la Apple sunt destul de permisivi când vine vorba de repararea iDevice-urilor în garanţie. Cu toate acestea, au publicat zilele trecute pe site-ul companiei preţurile oficiale pentru repararea unui iPhone 6 şi iPhone 6 Plus post garanţie. În mod evident, nu sunt cele mai mici preţuri din lume şi nu este deloc exclus ca acestea să funcţioneze, pentru unii utilizatori, ca un stimulent pentru achiziţionarea unei garanţii suplimentare.

Dacă aveţi probleme cu un display de iPhone 6, pentru că l-aţi spart şi acesta trebuie înlocuit, costul reparaţiei este de 109 dolari. În cazul iPhone 6 Plus, aceeaşi operaţiune implică o investiţie de 129 dolari. Costurile unei reparaţii capitale sau preţul maxim pe care îl puteţi plăti pentru a avea din nou un iPhone 6 funcţional este de 229 de dolari pentru un iPhone 6 şi 329 de dolari pentru iPhone 6 Plus. Abonaţii la serviciul Apple Care îşi vor putea repara iPhone-ul de maxim două ori cu un preţ maxim de 79 de dolari.

În contextul în care în trecut un ecran de iPhone 5, la scurt timp după lansare, ajungea la o valoare de 350 de dolari, aceste valori ar putea fi îmbucurătoare pentru cei care preferă să nu lucreze cu garanţii.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele