08 mai 2014 | 09:01

Coca Cola dă dovadă de marketing creativ, apelând la drone [VIDEO]

TEHNOLOGIE
Coca Cola dă dovadă de marketing creativ, apelând la drone [VIDEO]

Încercând să-şi facă reclamă şi să desfiinţeze mitul că dronele sunt distructive, a iniţiat o campanie de marketing foarte creativă.

Coca Cola Singapore Marketing Stunt

Coca Cola Singapore este numele diviziei responsabile de proiectul de mai jos, de marketing creativ. Acesta este si cea mai recentă dovadă a faptului că dronele pot fi folosite în multe contexte creative şi constructive, nu doar pentru război. Deşi experimentul ar fi putut fi realizat oriunde în lume, Singapore a reprezentat mediul perfect, deoarece respectivul stat trece printr-o perioadă de explozie imobiliară. Aceasta se manifestă prin construcţia simultană a unui număr foarte mare de zgârie-nori.

Pentru a-şi demonstra suportul şi aprecierea vizavi de muncitorii care lucrează în acest condiţii grele, la foarte mare înălţime, Coca Cola a decis să doneze câteva lăzi de băuturi răcoritoare lucrătorilor pe şantier. În acelaşi context, a fost şi înregistrată o reclamă care are mari şanse să vă sensibilizeze. Rezultatul acestui marketing creativ este impresionant, dar cel mai mult mă încântă conceptul din spate care pare unul încărcat de optimism.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele