11 mart. 2014 | 11:30

A apărut prima tastatură realizată integral din LEGO [VIDEO]

ACTUALITATE
A apărut prima tastatură realizată integral din LEGO [VIDEO]

Deoarece pentru unii pasiunea pentru este nemărginită, cineva a reuşit să creeze o tastatură LEGO perfect funcţională din respectivele piese.

tastatura lego-keyboard-by-Jason-Allemann

Este incredibil ce creaţii am văzut de-a lungul anilor realizate din LEGO, mai ales când vine vorba de care au implicat un volum de muncă titanic. Cu toate acestea, Jason Allermann a mers într-o cu totul alt direcţie cu pasiunea sa pentru LEGO. El a încercat să se axeze mai degrabă pe funcţionalitate decât pe dimensiune.

Rezultatul câtorva săptămâni de muncă este prima tastatură LEGO realizată vreodată. Aceasta include toate tastele pe care le vedeţi pe o tastatură obişnuită. În cazul tastelor care nu aveau piese echivalente evidente, Alleman a încercat să fie creativ cu alternativele folosite. O piesă cu o şapcă (cap) înlocuieşte de exemplu tasta Caps Lock.

Deşi acest gadget remarcabil este puţin probabil, dacă nu imposibil, să fie produs vreodată în masă, creatorul său a realizat clipul de mai jos pentru a răspunde la o mare parte din întrebările pe care le-aţi putea avea pe marginea tastaturii. În plus, pe blogul său personal, s-ar putea să vă ofere suficient de multe informaţii pentru a vă crea propria tastatură.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele