09 dec. 2013 | 18:00

Un nou terminal Samsung… Windows Phone 8?

ACTUALITATE
Un nou terminal Samsung... Windows Phone 8?

Cei de la Samsung au încercat de câteva ori să intre și pe segmentul Windows Phone, însă probabil nu au fost pregătiți să renunțe la vasta experiență pe care o au cu Android.

Samsung Ativ

Samsung Ativ S I8750, o imitație de S3 puțin mai cizelat, Ativ Odyssey și Ativ Neo S au fost produsele lansate de companie pe sistemul de operare de la Microsoft. De ceva vreme nu s-a mai auzit nimic despre un dispozitiv Samsung Windows Phone 8, de curând însă au apărut ceva informații noi în acest sens.

Zvonurile spun că noul model Samsung Windows Phone 8 are numele de cod SM-W750V și este un smartphone cu o diagonală de 5 inci. La momentul lansării, Ativ S I8750 și Galaxy S III erau aproape identice ca design, așadar este destul de probabil ca viitorul dispozitiv cu OS Microsoft să semene destul de mult cu Galaxy S5, un smartphone la care știm cu siguranță că se lucrează. În această situație, ne putem aștepta la un display FullHD și un procesor cel puțin cu 4 nuclee, mai ales că sistemul de operare Microsoft pentru dispozitive mobile, suportă acum mai mult de două nuclee.

Samsung Galaxy S5 ar trebui să fie anunțat în mod oficial în prima parte a anului 2014, cel mai probabil în cadrul MWC 2014. La fel, probabil și dispozitivul Samsung Windows Phone 8 va ieși la iveală în aceeași perioadă. Probabil că acum, cu o creștere ceva mai semnificativă a lui Windows Phone, Samsung va avea o cerere mai mare pentru acest dispozitiv. Mai jos se află o captură de ecran cu numele modelului respectiv, luată dintr-un manifest de transport pentru producătorii coreeni.

Samsung-SM-W750V-Windows-Phone-81