13 mai 2013 | 13:00

Un concept de iOS 7 care vine cu tot ce trebuie

ACTUALITATE
Un concept de iOS 7 care vine cu tot ce trebuie

Pentru ca tot ne apropiem de , era doar o chestiune de timp pana sa fim bombardati cu posibile concepte.

Apple home screen ios7 concept

iOS-ul nu s-a schimbat semnificativ in ultimii ani. Cu o gramada de functii noi integrate in fiecare an, in mare parte, iPhone OS-ul a ramas neschimbat din punct de vedere estetic inca de la prima versiune.

Din cauza faptului ca in bine in ceea ce priveste interfata si functionalitatea generala a sistemului de operare pentru iDevice-uri, clipurile video precum cel de mai jos sunt din ce in ce mai dese. Philips Joyce, autorul conceptului, este art director la o companie intitulata Simplyzesty si o persoana cu un simt estetic foarte dezvoltat. In scurt metrajul de mai jos veti vedea o reinventare a celor mai importante componente din iOS intr-un mod atat placut vizual cat si incarcat de functionalitate. Aplicatiile de baza beneficieaza de un redesign in timp ce mult ravnitele widget-uri isi gasesc in sfarsit loc pe ecranul principal al iPhone-ului. Contrar situatiei actuale, o parte semnificativ din spatiu este ocupata cu continut dinamic ce poate integra atat informatii despre vremea probabila cat si despre calendar sau muzica preferata.

Indiferent daca va fi sau nu inspirata de aceasta lucrare, lansarea noii versiuni de iOS va fi anuntata in doar cateva saptamani. Acesta va fi primul update semnificativ adus platformei de cand Jony Ive, director de design industrial la Apple, a fost insarcinat si cu partea estetica a SO-ului in cauza.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele