18 apr. 2013 | 12:20

Twitter ne va servi reclame legate de cuvinte cheie

ACTUALITATE
Twitter ne va servi reclame legate de cuvinte cheie

La fiecare cateva zile, o retea de socializare sau o companie online de renume face publice noi metode de remunerare a serviciilor sale, .

twitter-logo-bird

In cazul in care simteati ca Twitter va priveaza de reclame un pic mai mult decat Facebook sau Google, situatia se va remedia in curand.

va incepe sa ne bombardeze cu reclame atat pe web cat si pe mobil pornind de la cuvintele cheie (keyword-uri) din cele mai recente tweet-uri. In speranta ca va va oferi reclame potrivite starii de spirit si lucrurilor pe care le cautati, diversele companii care vor sa cumpere spatii publicitare vor putea sa-si aleaga diverse cuvinte cheie care sa declanseze o reclama. Pe acest sistem, pe langa legaturi evidente de genul, #cocacola va atrage reclame la Coca Cola, Twitter, in urma unui tweet cu #latte, va putea servi o reclama la Jacobs. Nici macar nu sunteti obligat sa folositi voi anumite cuvinte cheie pentru a primi respectivele reclame, e suficient sa dati o replica sau sa dati mai departe un tweet cu un #tag de interes.

In ceea ce priveste interactiunea utilizatorilor cu serviciul, nimic nu se va schimba la prima vedere. Numarul reclamelor afisate pe parcursul unei zile de navigat pe twitter nu se va schimba. In plus, in orice moment puteti marca o postare platita ca fiind irelevanta pentru voi.

Pe de-o parte, testele Twitter au confirmat ca acest tip de promovare se reflecta in mai multe click-uri pe reclame din partea utilizatorilor. Pe de alta parte, nu stiu daca aveam nevoie de reclame targetate pana si pe Twitter.

ads reclame twitter keyword

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele