O fiica si-a gasit mama ratacita prin intermediul lui Twitter

O fiica si-a gasit mama ratacita prin intermediul lui Twitter
10:40 05.04.2013

Dupa ce o mama bolnava de Alzheimer s-a ratacit in Belfast, fiica acesteia pentru a incerca sa o gaseasca.

twitter facebook retele sociale salvare

se pare ca pot fi folosite la mult mai multe lucruri decat ai crede, mai ales daca evenimentul descris mai jos este o indicatie a polivalentei retelor sociale, precum Twitter sau Facebook.

O tanara din Belfast, Irlanda de Nord, a apelat zilele trecute la retele sociale virtuale pentru a-si gasit mama bolnava de Alzheimer. Aceasta, s-a ratacit impreuna cu patrupedul din imagine, dupa ce a iesit la o banala plimbare. Ingrijorarea majora a aparut in momentul in care fiica nu-si mai putea contacta mama din cauza faptului ca aceasta ajunsese intr-o zona fara semnal. Interesant este insa ca, dupa ce si-a postat situatia pe Twitter si Facebook, nu a durat mai mult de 11 ore pana ce comunitatea de internauti a colaborat la rezolvarea situatiei si gasirea doamnei din imagine. Au fost necesare doar cateva retweet-uri si share-uri ale imaginii de mai sus insotita de urmatorul mesaj ,,Aceasta este mama mea si a disparut. Ajutati-ma sa o aduc acasa in siguranta #missing #belfast #plsRT #alzheimers”.

Daca erati in criza de povesti motivationale incarcate de optimism si dovezi ca mai exista oameni buni in lume, scenariul de mai sus ar trebui sa va mai fi ridicat moralul, cel putin pentru o perioada.

loading...