20 aug. 2013 | 15:20

Samsung Galaxy Gear primeste un nou val de specificatii mai realiste

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Gear primeste un nou val de specificatii mai realiste

„Goana dupa smartwatch-uri” – asa se poate denumi acest an, unde Galaxy Gear este doar unul dintre multele dispozitive „purtabile” pe incheietura de la mana stanga.

samsung galaxy gear

Expresia este intentionata, Samsung Galaxy Gear poate fi purtat pe oricare din cele doua maini si promite sa fie un dispozitiv mai mult decat interesant. In aceeasi data ca lansarea lui Galaxy Note 3, 4 septembrie, inainte de IFA Berlin, Samsung va dezvalui si acet produs. Galaxy Gear va fi marketat ca un accesoriu cu un ecran de 2.5 inci, difuzor si microfon integrate in curea, si conectivitate Bluetooh 4.0 pentru un dispozitiv din aceeasi gama. Se zvoneste ca dispozitivul va avea si NFC pentru autentificarea mai rapida cu orice dispozitiv.

Zvonurile despre sepcificatiile acestui produs nu se opresc aici. Chiar si numele de „Galaxy Gear” este tot un zvon, nefiind oficial confirmat de catre producator, pe de alta parte acesta face mai degraba referire la o gama de produse si nu la un produs singular. Mai multe detalii vom afla desigur de la IFA Berlin, insa daca acesta va fi lansat acolo, atunci va ajunge in piata undeva la sfarsitul lunii septembrie sau inceputul lui octombrie.

Legat de pret, nu putem decat sa speculam, insa un astfel de dispozitiv va ajunge cu usurinta in jurul sumei de 150-200 dolari.