22 oct. 2013 | 07:40

Qualcomm si HTC lanseaza o reclama spectaculoasa, rupta din Matrix [VIDEO]

VIDEO
Qualcomm si HTC lanseaza o reclama spectaculoasa, rupta din Matrix [VIDEO]

Pentru ca nimeni nu va uita vreodata efectul Matrix, cei de la au colaborat cu HTC pentru o campanie construita in jurul acelui concept.

Qualcomm HTC One Reclama

Trecand peste povestea spectaculoasa din Matrix si imaginatia incredibila a fratilor Wachowski, acea serie de filme de la inceputul anilor 2000 a mai lasat ceva in istorie. Efectul Matrix sau bullet time, desi la aceasta ora este prezent in foarte multe filme de actiune si probabil este realizat mult mai usor, a fost introdus in ’99. La momentul respectiv, responsabilii de efecte speciale ai filmului au folosit cateva zeci de camere video pentru a captura un moment din toate perspectivele.

O noua campanie publicitara realizata de HTC si Qualcomm, care poarta numele Snapdragon Ultima Photo Booth, spera sa va incante printr-o referinta clara la efectul de acum 14 ani. Cu ,,doar” 130 de telefoane , dotate cu procesoare Qualcomm Snapdragon, Qualcomm si HTC au reusit sa creeze o structura care captureaza niste cadre in slow-motion din orice unghi. Cu toate ca nu este neaparat evident scopul campaniei publicitare, in afara de a ne aduce aminte de Matrix, intentia este de apreciat. Clipul de mai jos este spectaculos si merita observat modul simplu si creativ in care oamenii de pe strada vor sa fie capturati la 360 de grade.

Daca vreti sa vedeti mai multe exemple interesante rezultate din aceasta campanie Qualcomm si HTC, accesati www.snapdragonbooth.com.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele