04 iul. 2013 | 09:31

Primul Angry Birds este reinventat cu un nou update [VIDEO]

ACTUALITATE
Primul Angry Birds este reinventat cu un nou update [VIDEO]

Chiar daca multi au uitat de primul , acesta tocmai a primit un update semnificativ pe platformele care l-au facut atat de popular.

google android red's mighty feathers angry birds

Noi niveluri, noi puteri si noi tipuri de porci capabili sa zboare, toate sunt doar cateva exemple de noutati care va vor tine cu tableta sau smartphone-ul din dotare in mana pentru zilele urmatoare. Rovio tocmai a finalizat un update foarte important la primul joc din , o iteratie a popularului titlu care a fost uitata de multi, dar in cadrul careia multi dintre noi inca se chinuie sa faca trei stele la fiecare dintre niveluri.

Avand in vedere ca multi dintre noi il avem instalat pe iPad-uri, iPhone-uri si Android, aceeasi echipa care a pus fundatiile francizei s-a gandit sa condimenteze un pic experienta de gaming. Un total de 15 misiuni noi pe care sa va straduiti sa le faceti cu o performanta de trei stele reprezinta doar varful icebergului. Banala pasare rosie va invata cateva lucruri noi si va va ajuta sa invingeti o armata de porci zburatori, decupati parca din Bad Piggies. In total, 73 de gadgeturi si combinatii de aparate din Bad Piggies vor fi folosite de porcii verzi cu scopul de a va lua cu asalt.

Nu exista inca nici un anunt cum ca aceasta iteratie va ajunge si pe PC, Mac sau console, dar daca aveti un iDevice sau Android puteti in orice moment sa va faceti un update la joc si sa ramaneti uimit de inovatiile integrate in noua versiune.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele